ÉRTESÍTÉS

Az olyan státuszú termékeink érkezéséről, melyek nincsenek raktáron, vásárlóink értesítést kérhetnek.
Az olyan termékekről is érdemes értesítést kérnie, melyek beszerzése bizonytalan. Amennyiben Ön be van jelentkezve, és egy termék adatlapján megnyomja az „Értesítést kérek” gombot, az Ön adatlapján és a mi rendszerünkben is rögzülni fog értesítési kérelme. Az oldal fejléce alatt található menüsorban a Polc menüpontja mellett található az Értesítések menüpont, melyre kattintva megtekintheti, melyek azok a termékek, amelyek érkezéséről értesítést kért. Értesítési kérelme addig érvényben marad, amíg a termék be nem érkezik raktárunkba vagy Ön nem törli kérelmét.

Amennyiben a termék beérkezik raktárunkba, Ön e-mailben fog erről értesítést kapni a felhasználói profiljához megadott e-mail címre. Amennyiben Ön már nem érdeklődik a termék iránt és értesítési kérelmét törölni szeretné, azt az Értesítések menüpontban a termékek mellett található „X” megnyomásával teheti meg.

Az értesítési kérelem nem kötelezi a vásárlót a termék megvásárlására és nem egyenlő a megrendeléssel, mindössze információnyújtásra szolgál.