Elindultunk!

2023.11.30

Kedves hűséges régi és leendő új vásárlónk!

Fogadjátok szeretettel megújult weboldalunkat! Sajnos még távolról sem tökéletes de már használható.

Sokat tanakodtunk mi legyen a régi regisztrációkkal. Aztán úgy döntöttünk, jobb ha teljes egészében töröljük a régi adatbázist, és minden régi vásárlót megkérünk regisztráljon be újra az oldalunkra. Egyébként is olyan sokat változtak az elmúlt években az adatvédelmi és egyéb szabályok, hogy a régi regisztrációkra már nem lennének megfelelőek az új szabályozásoknak. Így az új regisztrációval minden szabályos lesz és pontos.

Amik jelenleg még nem „működnek” vagy csak részlegesen:

1. Kártyás fizetés (Elvileg pár nap és elindul).
2. Házhoz szállítás / automatába szállítás: Jelenleg csak Foxpost automatába tudtok csomagot kérni, illetve házhoz is szállítunk, de sajnos erre a jelenlegi megoldásunk nem a legolcsóbb. Még keressük a megfelelő partnert az olcsóbb házhoz szállítás biztosítására. Valamint egyéb csomagautomatás lehetőségek is lesznek hamarosan!
3. Hírlevélre feliratkozás regisztrációkor és/vagy vásárláskor. Jelenleg hírlevélre az oldal alján tudtok feliratkozni.
 

Illetve számtalan javítani való van még az oldalon. Ezek javításán folyamatosan dolgozunk, de nem akartuk megvárni a Januárt mire kb. minden jó lesz, mert akkor lemaradtok a karácsnyi bevásárlás lehetőségéről az oldalunkon.
Az adatokat is folyamatosan töltjük fel, illetve a külső is át fog esni még pár csinosításon.
Ezúton is kérjük türelmeteket ezek kapcsán.
Addig is ha bármi hibát találtok az oldalon kérlek jelezzétek nekünk e-mailben!
A legjobb ha ilyen esetben csatoltok esetleg képet is a hibáról illetve megírjátok hogy milyen készülékről tapasztaltátok a hibát.

Addig is míg nem működik az oldal 100%-ig tökéletesen, nyugodtan forduljatok hozzánk elérhetőségeinken ha segítségre van szükségetek a megrendeléssel kapcsolatban.